AORC/Lebo pakt punt bij TPP

In een met ongeveer 300 toeschouwers goed gevuld Topsportcentrum Rotterdam wist AORC/Lebo Vastgoed zich gedeeltelijk te revancheren voor de matige thuiswedstrijd tegen JCK AISO van afgelopen week. Er werd volgens trainer Mo Bouchibti met veel meer bezieling en meer creativiteit gespeeld. Desondanks wist AORC, hoewel het team twee keer op voorsprong kwam, de wedstrijd niet in haar voordeel te beslissen. Het 2-2 gelijke spel mag als een terecht einduitslag gezien worden. Deze eindigde na een 1-1 ruststand in een volgens velen wel terechte 2-2 einduitslag.

AORC opende sterk en wist na 3 minuten de stand op 0-1 te brengen via een intikkertje van Omar Tissoudali bij de twee paal, na een goede voorzet van Soufiane Attahiri. Na al twee keer de lat geteisterd te hebben, kwam TPP in de elfde minuut op 1-1 door wie anders dan Soufiane Touzani na goed voorbereidend werk van Jordany Martinus. Met nog twee minuten te gaan noteerde Omar Tissoudali met de 1-2 zijn tweede doelpunt van de avond via een lobje uit een assist van Abdsamad Attahiri.

In de tweede helft kreeg AORC verschillende mogelijkheden om de wedstrijd in het slot te gooien, maar het lukte noch Ilias Aynaou, noch Zaïd el Morabiti, noch Omar Tissoudali, om het derde doelpunt te maken. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat AORC verschillende keren goed wegkwam bij kansen van TPP.  Helaas voor AORC viel enkele minuten voor tijd de 2-2. Jordany Martinus profiteerde met een kappen-en-draaien actie van een onoplettenheid van Omar Tissoudali.

Al met al een spannende wedstrijd. Geen winnaars op het veld, maar gelet op het spel mag het publiek de grote winnaar van de avond genoemd worden. Tot slot mag niet onvermeld blijven dat de nieuwe spelers bij AORC meer en meer tot hun recht komen.