Beker: JOS – De Dijk absolute kraker in tweede ronde

De mooiste wedstrijd uit de loting voor de tweede knock-out ronde in het beker toernooi van het district West 1 is voor de Amsterdammers ongetwijfeld  de clash tussen JOS Watergraafsmeer en De Dijk. De enige andere derby die er uit de,loting kwam is het duel  tussen hoofdklasser Chabab en zondag vierdeklasser Nautilus.

Dit seizoen kwamen zowel JOS als De Dijk uit in het grote KNVB beker toernooi. Voor beide teams was de tweede ronde het eindstation. Respectievelijk Ajax en Fortuna Sittard waren te sterk. Volgende week zondag (9 november) staan de teams ook tegen over elkaar in de competitie.

31102014 Lotinbg West 1

Verder staan er nog een aantal interessante wedstrijden op het programma.  Purmersteijn mag het opnemen tegen hoofdklasser Odin’59 in Heemskerk.  Hoofddorp ontvang zaterdag eersteklasser Zwaluwen’30. Mocht de ploeg van Jimmy Simons dat winnen dan heeft het de pekt dat het ook in de tussenronde moet uitkomen tegen de winnaar van het duel tussen hoofdklasser OFC en OSM’75.

Vierdeklasser Sporting Martinus neemt het op tegen het gerenommeerde Montfoort en VVA/Spartaan mag op bezoek bij VVA’71. Ouderkerk treft het Eemdijk van Uli Landvreugd.

De complete loting is te zien op de bekerpagina of klik hier. De wedstrijden worden gespeeld op 15, 16 of 18 november.