Beloftenteams stellen voorlopig teleur in Tweede- en Derde Divisie

Na twee speelronden valt er nog niet heel veel van te zeggen, maar dat de beloftenteams niet optimaal presteren in de Tweede- en Derde Divisie is wel duidelijk. De tien clubs konden maximaal 54 punten verzamelen. Het werden er vijftien.

Van de vijftien punten werden er zes behaald tegen een ander beloftenteam. Jong Twente won van Jong Vitesse en Jong AZ versloeg Jong Sparta in de Tweede Divisie. Jong AZ doet het voorlopig goed. De ploeg van Martin Haar speelde ook gelijk tegen kampioenskandidaat Katwijk (0-0). Vitesse heeft nog geen enkel punt en ontvangt komend weekend AFC. Sparta heeft één punt.

Alleen AFC kwam uit onze regio in actie tegen een beloftenteam. Op de openingsdag van de Tweede Divisie won AFC in de laatste minuut met 1-2 bij Jong FC Twente.

In de Derde Divisie (zondag) heeft alleen Jong De Graafschap drie punten (6-0 tegen UDI’19). Achilles heeft nog enkel punt en Den Bosch heeft er eentje. In de Derde Divisie op zaterdag heeft alleen Groningen punten weten te pakken (winst tegen DVS’33). Jong Volendam en Jong Almere City verloren twee keer.

Klik hier voor alle resultaten en stand van de Tweededivisie, Derdedivisie (zaterdag) en Derdedivisie (zondag)

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)