Bizarre score voor WV-HEDW zondag: 0-15 winst

De zondagploeg van WV-HEDW was de afgelopen weken al aardig op dreef, maar zette deze zondag een ongekende score neer. Hekkensluiter Ardahanspor werd met 0-15 van de mat geveegd, gemiddeld elke zes minuten een goal dus.

Bij rust stond er een 0-6 stand op het scorebord. Na een minuut of zeven opende Mouaad Boudinar de score. Via Jack Pieters, twee keer Tom van Riessen, nog een keer Boudinar en Kai de Geus werd de ruststand bereikt. Na rust werd maar liefst negen keer gescoord, waarvan zes keer in het laatste kwartier. Via goals van Till Konczak, Jannes Broekman en Michael Cleintuar kwam de bizarre 0-15 eindstand tot stand.

Zo werkt WV-HEDW lekker aan het doelsaldo, dat altijd goed van pas kan komen in de titelstrijd. Want naast WV-HEDW heeft ook TOG op dit moment nog een 100% score. Volgende week mag TOG aantreden tegen Ardahanspor en kijken of het in de buurt van de 15-0 kan komen. WV-HEDW is volgende week vrij.