BREAKING: Dennis Kaars (De Dijk) naar FC Den Bosch

De kogel is door de kerk. Dennis Kaars maakt op 28-jarige leeftijd de stap naar het profvoetbal. De spits laat derdedivisionist De Dijk achter zich en heeft zojuist een tweejarig contract bij FC Den Bosch getekend.

Maandag deed de club uit de Jupiler League Kaars na een goed gesprek al een serieuze aanbieding. De Brabanders waren ook als enige concreet voor de Monnickendammer. “De afgelopen dagen heb ik hierover nagedacht. Ik heb met familie, vrienden gesproken en besloten een tegenbod te doen. Dat werd direct geaccepteerd, dus volgend seizoen speel ik in de Jupiler League. Nu gaat het echt beginnen”, glimlacht Kaars, die in de winterstop een transfer naar Sparta zag afketsen. De spits is nu transfervrij.

Dit seizoen is Kaars goed voor veertig doelpunten in de Derde Divisie. “Het is toch uniek dat ik op mijn leeftijd de stap naar het profvoetbal kan maken. Uit het eerste gesprek, de aanbieding en de plannen van Den Bosch sprak heel veel vertrouwen. Ik heb er ontzettend veel zin in.”

Na afloop van de laatste competitiewedstrijd, tegen FC Dordrecht (1-0 overwinning), werd Kaars gepresenteerd als nieuwe aanwinst. Commissaris Jan Gösgens zegt op de website van de club: “Dennis is een jongen die met zijn karakter en speelstijl past bij de Bourgondische volksclub FC Den Bosch. FC Den Bosch staat voor talentontwikkeling. Zowel voor jonge spelers uit de eigen opleiding en uit de regio, als voor spelers zoals Dennis die zich in het amateurvoetbal nadrukkelijk in de kijker spelen. Dennis is een speler die kan verrassen en met zijn spel het publiek kan vermaken. We kijken er naar uit om hem komend seizoen in het shirt van FC Den Bosch in actie te zien en wensen hem namens de club veel succes toe.”

Foto FC Den Bosch

Eerder deze week spraken wij Dennis Kaars over de aanbieding van FC Den Bosch.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!