CANS Topscorer: Jordy de Groot klimt naar tweede plaats

Het afgelopen weekend was er slechts een inhaalwedstrijd bij de mannen, maar die zorgde er wel voor dat er een verandering in de Top 3 van de CANS Topscorer tot stand kwam. Jordy de Groot scoorde namelijk twee keer in de kampioenswedstrijd van Legmeervogels tegen ZSGOWMS. Bij de vrouwen was er wel een compleet programma.

De Groot bracht met zijn twee treffers in de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen ZSGOWMS zijn totaal op twintig treffers. Zijn teamgenoot Lulinho Martins scoorde ook twee keer en bracht daarmee zijn totaal op tien doelpunten. De Groot gaat met nog vier wedstrijden te gaan de AFC-spelers Faerber (zaterdag) en Koopman (zondag) voorbij op de ranglijst.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de mannen.

Bij de vrouwen blijft koploopster Dominique Hidayat maar scoren. De aanvalster van Kadoelen voegde weer twee treffers aan haar total toe en staat inmiddels op 33 doelpunten na twintig wedstrijden. Zij neemt bijna de halve productie van Kadoelen (71 goals totaal) voor haar rekening.  Marian Ahhadouch (Buitenveldert 2) en Lieselotte Wels (Buitenveldert) wisten allebei een keer het net te vinden en staan nu op de plaatsten twee en drie.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de vrouwen

Foto Mario Wormhoudt: Jordy de Groot zorgt voor de 0-2 tegen ZSGOWMS

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!