Home / Algemeen / Carlos Alarcon Vidal gaat voor vierde seizoen bij Geuzen Middenmeer

Carlos Alarcon Vidal gaat voor vierde seizoen bij Geuzen Middenmeer

Ook volgend seizoen staat Carlos Alarcon Vidal aan het roer bij zondag vierdeklasser Geuzen Middenmeer. Bij de Amsterdammers gaat hij volgend seizoen zijn vierde jaar in.

Inmiddels heeft de oefenmeester met Chileense roots een contract voor onbepaalde tijd. Naast het hoofdtrainerschap is hij ook jeugdcoördinator. “Een soort pakketje dat ik beide functies heb. Het moet wel heel raar lopen voordat ik weg ga. De dubbelfunctie is voor mij nooit een probleem geweest. Doordeweeks sta ik bijna elke middag op het veld, waardoor het lijkt alsof ik in de kantine woon.”

Momenteel staat Vidal met Geuzen Middenmeer op een zevende plaats in de zondag vierde Klasse G. Het doel van de Amsterdammers blijft handhaving, maar voor dat ene doel vindt Vidal het team te goed. “Wij hebben een goede selectie, alleen is ons probleem dat wij bijna nooit compleet zijn. Als we compleet zijn, spelen we ook echt goede wedstrijden. Natuurlijk hebben bijna alle clubs hier last van, maar de teams die kampioen worden kennen dit minder, omdat ze een bredere selectie hebben. Hopelijk kunnen wij ook een aantal versterkingen binnenhalen voor volgend jaar. Het zou mooi zijn als wij een plek in de nacompetitie kunnen behalen en via die weg promoveren naar de derde klasse.”

Het is nog niet of hij zijn taken bij Geuzen Middenmeer zal blijven combineren met het zaterdagelftal van Fortius. De toekomst van die ploeg is onduidelijk. “Veel studenten die vijf jaar geleden begonnen, zijn inmiddels afgestudeerd en hun prioriteiten liggen ergens anders. De trainingsopkomst is laag, waardoor wij dit seizoen veel verliezen door een gebrek aan conditionele vermogen. Wij zijn nu druk bezig om nieuwe spelers te binden. Als er straks een team staat, blijf ik. Ik heb er een goed gevoel bij dat het allemaal goed gaat komen.”

Verslag Roy Baltus

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)