Cor van Garderen komend seizoen hoofdtrainer van SV Loosdrecht

Het bestuur van SV Loosdrecht heeft in de persoon van Cor van Garderen de nieuwe hoofdtrainer gevonden. De ervaren trainer, die zijn trainerscarrière vormgegeven heeft bij onder anderen Spakenburg, SDC Putten, De Dijk, Eemdijk en Aalsmeer, neemt het stokje over van de naar Hoogland vertrekkende Roy Versluis.

De samenwerking met Cor van Garderen is overigens niet voor het eerst. Deze oud-voetballer van AFC Ajax (jeugd), FC Utrecht (Eredivisie) en FC Hilversum (Hoofdklasser) heeft de A Selectie van SV Loosdrecht al eens seizoenen onder zijn hoede gehad.

Van Garderen was zonder club nadat hij bij FC Aalsmeer vlak voor het einde van vorig seizoen ontslagen werd. De club poogde een schokeffect te creëeren om Aalsmeer in de eerste klasse te houden. SV Loosdrecht is blij met de aanstelling van Garderen en dat is wederzijds.

Van Garderen heeft nu de tijd om de huidige selectie van zijn nieuwe club aan het werk te zien. Loosdrecht is mede koploper in de zaterdag tweede klasse B en heeft nog alle kans om de titel in de wacht te slepen.

Tekst: Herman de Wit
Archieffoto: Ton van Eenennaam

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)