Home / Zondag 2b / DCG haalt flink uit tegen Vitesse ’22 (8-1)

DCG haalt flink uit tegen Vitesse ’22 (8-1)

DCG heeft in de districtsbeker flink uitgehaald tegen Vitesse ’22: 8-1. Beide ploegen zijn kersverse tweedeklassers. Vitesse ’22 werd kampioen in de derde klasse, DCG promoveerde via de nacompetitie.

Senel Cebar had dan ook niet verwacht dat het krachtsverschil zo groot zou zijn: “Maar dat heb je soms met bekerwedstrijden, dan zitten er soms rare uitslagen tussen.” Al na een halfuur stond de ploeg van Cebar op een 4-0 voorsprong dankzij goals van Cihan Kambur, Bilal El Hajoui El Jaafari, Walid Mabrouk en Kevin Coenraad. Voor rust maakte Vitesse ’22 ook nog een goal.

Na rust liep DCG verder uit door goals van opnieuw Kambur, twee keer Yassine El Haddad en Ilias Ouabba. Laatstgenoemde werd afgelopen seizoen door Het Amsterdamsche Voetbal uitgeroepen tot Talent van het Jaar. Acht goals, gemaakt door zes verschillende spelers dus. “Het hadden er zelfs zeven kunnen zijn”, vertelt Cebar lachend. “Maar bij één van de goals zette net een andere speler er z’n hoofd nog tegen, waardoor het zijn tweede werd. Maar het is altijd lekker voor een trainer om zoveel jongens in je ploeg te hebben die kunnen scoren.”

Aanstaande zaterdag speelt zijn ploeg tegen Arsenal, dat in de eerste ronde met 3-0 verloor van AGB. “Dan gaan we het vast niet zo makkelijk krijgen als tegen Vitesse ’22. We kunnen aan de bak”, besluit de trainer.

Opstelling DCG: Marcel Ons, Anass Tazirane, AbdelHakim Boudchourt, Hamza Amghar El Yettiffi,
Kevin Coenraad, Zakaria Hdoudou, Cihan Kambur, Ilias Ouabba, Leslie van Dams, Walid Mabrouk, Bilal El Hajoui El Jaafari

Wissels: Tarik Karim, Imrane Boubkiri, Yassine El Haddad, Abdelwahid Akoub, Tolga Buyuksahin

Senel Cebar wil met DCG voor verrassing zorgen in de tweede klasse

 

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG
Send this to a friend