Home / Algemeen / De Dijk gaat meedoen aan de O21-competitie
asv De Dijk

De Dijk gaat meedoen aan de O21-competitie

Het hoogste jeugdteam van De Dijk is het komende seizoen actief in de vierde divisie van de Onder-21 competitie, eerder werd bekend dat club met meedeed aan de Onder-23 competitie. De KNVB had echter nog vier plekken open in de vierde divisie van de O21-competitie.  De bond benaderde vervolgens De Dijk met de vraag of de club uit Schellingwoude de positie wilde innemen.

Alle spelers uit het Onder-23 elftal zijn ook speelgerechtigd voor het Onder-21 elftal, aangezien alle spelers nog aan de leeftijdsgrens voldoen. De Dijk vindt het een prachtige kans voor de spelers om uit te komen in deze competitie, er wordt gespeeld tegen ploegen van grote clubs. De poule indeling is nog niet bekend, maar De Dijk kan ingedeeld worden bij clubs als Cambuur, MVV, FC Dordrecht, FC Eindhoven, FC Dordrecht en Telstar.

Bij Telstar komt De Dijk Hussam Dowaah tegen. De aanvallende middenvelder maakte de overstap vanuit het eerste van De Dijk naar het beloftenelftal in Velsen-Zuid.

Foto: Hans van Beek

Word Vriend van Het Amsterdamsche Voetbal

Voor maar €0,85 per week steun je ons een seizoen lang. Je krijgt daarvoor onder andere onze 140 pagina’s dikke seizoensgids, een kampioensmagazine én je steunt je eigen club: wij doen een donatie aan jouw club en bij 50 vrienden komen we langs voor Wedstrijd van de Week. 

 

Haouam en Dowaah gaan voor profdroom bij Telstar O21

 

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)