De Dijk heeft vier keepers en twee spelers op proef

Tweededivisionist De Dijk werkte vanmiddag haar tweede training van het nieuwe jaar af. Slecht dertien spelers en twee keepers had Jochem Twisker tot zijn beschikking. Onder hen twee proefspelers. In totaal test De Dijk deze week zes spelers, waarvan vier doelmannen.

Het gaat om Hayden Brown, Roy Pistor (Almere City), Joel Ramo (TEC) en Lasan Lasal (Magreb’90). Brown (zie foto boven) is een Australische doelman die voor het laatst uitkwam voor het Noorse FC Gjovik Lyn.

Na het vertrek van Jeroen Verhoeven en Stan Bijl beschikt de clubs alleen nog over Nick Borgman. Een nieuwe keeper heeft de hoogste prioriteit. De keuze zal deze week gemaakt moeten worden, want zondag wacht het duel met De Treffers. Afgelopen donderdag waren er, inclusief Borgman, vijf keepers op de training. Vandaag (zaterdag) waren dat er maar twee.

Naast de doelmannen zijn ook Nabil Haddouzi en Rafael Uiterloo (De Treffers) op proef. Alleen Haddouzi was aanwezig op de training (Uiterloo was ziek) en speelt momenteel in het tweede elftal van JOS/Watergraafsmeer, dus een overstap lijkt zo goed als onmogelijk.

Twisker: “We zijn in de winterstop Sahadewsing en Loukili verloren dus we hebben echt een smalle groep nu. Voor aanstaande dinsdag verwacht ik geen concrete dingen aangezien er ’s avonds een nieuw bestuur gekozen wordt. Woensdag kan alles ineens weer anders zijn.”

Later een uitgebreid gesprek met Jochem Twisker die komend seizoen hoofdtrainer zal zijn van derdedivisionist Hercules.

Foto HAV | Doelman Hayden Brown

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!