Home / Algemeen / Loukili (De Dijk) per direct terug naar Lienden

Loukili (De Dijk) per direct terug naar Lienden

Abderrahim Loukili speelt na de winterstop weer voor FC Lienden. De aanvaller, die in de zomer overkwam naar De Dijk, wilde graag vetrekken bij de Amsterdammers. Nadat meerdere clubs belangstelling hadden getoond, bereikten De Dijk en Lienden uiteindelijk dinsdag overeenstemming over de transfer.

Loukili tekende in mei een contract voor één seizoen bij De Dijk, maar zal na slechts een half jaar dus al weer terugkeren naar Lienden. De 25-jarge aanvaller wist voor De Dijk slechts twee keer tot scoren te komen. Vorig seizoen was hij nog één van de smaakmakers van de Tweede Divisie.

“Ik ben het plezier kwijtgeraakt en ga lekker terug naar vertrouwende omgeving”, zegt de vleugelaanvaller. Hij gaf een paar maanden geleden al aan zich moeilijk te kunnen aarden in Amsterdam en wilde graag terugkeren. Het is de derde keer dat Loukili voor Lienden zal uitkomen. Eerder speelde hij daar al in de seizoen 2014/2016 en 2016/2017.

Foto José Mol | Loukili (l) in achtervolging op Frenkie de Jong in het bekerduel tegen Ajax

Met het vertrek van Loukili zijn er nu al negen spelers vetrokken uit de selectie ten opzichte van het begin van het seizoen. Eerder vertrokken Darryl Lanser, Jeroen Verhoeven, Stan Bijl, Nabil el Gourari, Giovanni Sabajo, Mostapha el Aamrani, Achmed Ahahaoui en Jerghinio Sahadewsing.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)