De Dijk start 2017 met gelijkspel tegen ASV Geel in Spanje

Derdedivisionist De Dijk heeft haar eerste oefenwedstrijd van 2017 winnend afgesloten. De ploeg van Jochem Twisker is sinds donderdag in Malaga voor een vijfdaagse oefenstage. Op het Campo Municipal Al Pozuelo werd het tegen de Belgische tweedeklasser ASV Geel  1-1.

Bij rust stonden de Amsterdammers met 1-0 voor door een benutte strafschop van Chakib Tayeb, nadat Achnmed Ahahoui onderuit werd gehaald. Twisker speelde de eerste helft met zijn beoogde basis en wisselde maar liefst zes spelers in de rust. Tien minuten later werden alle andere basisspelers vervangen. Waar De Dijk het eerste uur domineerde kon Geel door de vele wissels een kwartier voor tijd op gelijke hoogte komen door een doelpunt van Simen Demulder.

Naast een aantal trainingen en oefenwedstrijden wordt het trainingskamp ook gebruikt om met alle spelers te evalueren. Vanuit Spanje laat de club weten dat de overeenkomsten met verdedigers Alje Wiltenburg, Robert Verschragen en Kevin Westmaas zijn verlengd. Eerder deze week werd bekend dat ook Maarten Woudenberg en Harry Zwarthoed bij De Dijk zullen blijven. De selectie voor komend seizoen telt nu dertien namen.

Binnenkort zal er duidelijkheid komen over de toekomst van trainer Jochem Twisker en de overige selectiespelers.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)