Home / Hoofdklasse B zaterdag / De Dijk ook tegen sv Urk onderuit

De Dijk ook tegen sv Urk onderuit

Vorige week verloor De Dijk het eerste duel in de Hoofdklasse met 3-0. Op bezoek in Nijkerk bleven de Amsterdammers lange tijd overeind, maar 3 goals in 10 minuten deden de ploeg van Oostermeijer de das om. Dit weekend kwam sv Urk op bezoek in Amsterdam en wist De Dijk opnieuw niet te winnen.

Na ruim een kwartier kwam Urk, vorig seizoen zesde in de Hoofdklasse B, op een 0-1 voorsprong. Marinus Snoek schoot een vrije trap onberispelijk binnen. Vlak daarna kreeg Urk een enorme kans om de voorsprong meteen de verdubbelen, maar William de Boer kreeg de bal er één op één met de keeper niet in. Enkele minuten later was het wel raak voor De Boer: 0-2.

Daarmee was de eindstand halverwege de eerste helft al bereikt. De Dijk leek machteloos om iets terug te doen en Urk vond het al snel mooi geweest, waardoor het grootste deel van de wedstrijd niet heel spectaculair was.

Volgende week mag De Dijk opnieuw proberen op jacht te gaan naar de eerste punten én eerste goal van dit seizoen. Oostermeijer en zijn ploeg gaan dan op bezoek bij HZVV in Hoogeveen, dat ook pas 1 punt pakte.

Bekijk hier de volledige stand in de Hoofdklasse B

Druistig De Dijk verliest van promovendus NSC Nijkerk

 

 

Send this to a friend