Foto Pim Waslander/Orange Pictures | De Dijk verzekerde zich vorige week zonder te spelen al van de eerste periodetitel.

De Dijk verlengt met vier sterkhouders

In navolging van het mondelinge akkoord met Dennis Kaars heeft De Dijk nog vier spelers langer aan zich gebonden. Ook Achmed Ahahaoui, Nick Kuipers, Tony Tol en Frank Schilder blijven de derde divisionist trouwe. De eerste drie zijn aan hun eerste seizoen bezig aan de Schellingwouderdijk.

Vooral Ahahaoui heeft in zijn eerste maanden behoorlijk veel indruk gemaakt. De 33-jarige oud-prof kwam in de zomer over van De Meern en vond dit seizoen al zes keer het net. Tony Tol en Nick Kuipers – allebei afkomstig uit het zaterdagvoetbal – kwakkelden de eerste seizoenshelft met blessureleed en kwamen zodoende minder in actie. Ook zij gaan voor een tweede seizoen in Amsterdam.

Frank Schilder is bezig aan zijn derde seizoen bij de derde divisionist. De linksback kwam in 2014 over van Zwaluwen’30. Topschutter Dennis Kaars maakte gisteren na het afketsen van zijn transfer al bekend een mondeling akkoord te hebben bereikt met de Amsterdammers. Mocht er in de zomer geen profclub langskomen, blijft hij De Dijk trouw.

De ploeg van trainer Jochem Twisker draait momenteel een uitstekend seizoen en lijkt op weg naar de Tweede Divisie. De koploper, die zondag op bezoek gaat bij laagvlieger Magreb’90, heeft een voorsprong van acht punten op de achtervolgers.

Foto boven: Orange Pictures / Pim Waslander

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)