Home / Algemeen / Transfer Dennis Kaars (De Dijk) naar Sparta alsnog afgeketst

Transfer Dennis Kaars (De Dijk) naar Sparta alsnog afgeketst

De Dijk-spits Dennis Kaars gaat in de winterstop niet naar Sparta. De eredivisionist heeft besloten de stekker uit de deal te trekken. Sparta en De Dijk bereikten een akkoord over een afkoopsom, maar de Rotterdamse club had na een lange onderhandelingsfase te weinig tijd over om Kaars over een langere tijd goed te kunnen beoordelen.

Na een geslaagde stageweek waren Sparta en De Dijk lang bezig met het onderhandelen. “Ik denk dat het iets te lang heeft geduurd”, zegt een teleurgestelde Kaars. “Ze hebben aangegeven nu niet meer de tijd te hebben om mij op eredivisieniveau te beoordelen. Dat is jammer, want de stage was mij erg goed bevallen.”

Er was een afspraak dat Kaars twee keer in de week mee zou trainen, maar hier werd al snel van afgezien omdat het verschil tussen vraag en aanbod te groot was. “Dat heeft het er allemaal niet makkelijker op gemaakt. Ik had de hoop dat het goed zou komen. Nu blijf ik gewoon bij De Dijk.”

Kaars heeft een mondelinge overeenkomst met de Amsterdammers. Ook volgend seizoen speelt hij aan de Schellingwouderdijk, al kan hij in de zomer vertrekken als een profclub zich serieus meldt. “Natuurlijk hoop ik daar nog steeds op.”

Send this to a friend