De Meteoor herstelt zich en haalt uit tegen SSV (8-1)

Nadat De Meteoor vorige week voor het eerst puntverlies leed, had de ploeg wat goed te maken tegen SSV. En dat deed het: 8-1.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 4b

Meteoor begon sterk aan de wedstrijd en zette SSV gelijk onder druk. SSV zakte ver in en hoopte vooral via lange ballen gevaarlijk te worden, maar slaagde daar niet in. De Meteoor bleef zoeken naar de openingstreffer en die werd vlak voor rust gemaakt voor Ja y Loots. Binnen no time stond echter ook de 1-1 op het scorebord. Toch gingen de Amsterdammers met een voorsprong rusten. Wesley Grit werd neergehaald in het strafschopgebied en Massimo Kammeron benutte de penalty: 2-1.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet, maar vielen er wel meer goals. De van een blessure teruggekeerde Youri Nederlof viel 25 minuten voor tijd in en maakte direct het verschil. Eerst werd er een overtreding op hem gemaakt en mocht Kammeron opnieuw aanleggen vanaf 11 meter: 3-1. Daarna maakte Nederlof zelf de 4-1 en de 5-1. De Meteoor bleef gretig en ging op jacht naar een nog grotere uitslag. Fabiaan Baan maakte uit een goed genomen corner van Kammeron de 6-1, maar daar bleef het niet bij. Nederlof maakte zijn comeback helemaal af door ook de 7-1 en dus een hattrick te maken. De 8-1 was misschien wel de mooiste goal van de middag: uit opnieuw een goed genomen corner kopt Baan de bal tegendraads hoog in de touwen. Dat was ook meteen het einde van de wedstrijd.

“Gelukkig hebben we ons kunnen herstellen van de blamage van vorige week. Dan zo’n uitslag neerzetten is natuurlijk heerlijk”, aldus Trevor Strobbe na afloop. De Meteoor blijft dus ongeslagen.