Home / Algemeen / De Meteoor wint topper met Zeevogels

De Meteoor wint topper met Zeevogels

De Meteoor heeft zondag de topper in Zondag 4c gewonnen van Zeevogels. De Amsterdammers wonnen het duel met 3-0.

In het eerste half uur wisten beide ploegen weinig te creëren, maar daarna maakte De Meteoor het verschil. Het opende voor rust de score. Mano Oosterbaan leverde een voorzet af, die door de vrijstaande Jeffrey Wilders werd binnengewerkt. Devinjo Plet kreeg voor rust nog een kans op de 2-0, maar schoot over. Vlak voor rust kreeg Zeevogels de kans wat terug te doen. Finn Schaller werd door Wesley Grit onderuit gehaald en Gilles Groot nam de toegekende vrije schop. Keurig geplaatst in de rechterbenedenhoek, maar keeper Robin van Zwieten was daar ook op tijd en zo was het 1-0 bij rust.

De tweede helft was zeven minuten oud, toen John Res een belangrijke redding verrichtte en de geplaatste bal van Plet stijlvol uit de bovenhoek plukte. De Meteoor profiteerde van het slordige spel van Zeevogels en kwam via Justin Nap op 2-0. Zeevogels probeerde de Amsterdammers daarna onder druk te zetten, maar gaf daarbij ook veel ruimte weg. In de slotminuut was het dan ook Aramees Poepon die er nog 3-0 van maakte na een goede voorzet van Oosterbaan.

Een belangrijke zege voor De Meteoor, dat hierdoor zondag een spannende ontknoping wacht in de strijd om de periodetitel. De ploeg van Charles Loots heeft net als Alcmaria Victrix 16 punten verzameld in de tweede periode en bovendien is het doelsaldo gelijk. De Meteoor staat op dit moment voor omdat het zelf meer goals heeft gemaakt.

Bekijk hier alle foto’s van John Beckman + deel 2

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)