fbpx
Home / slideshow / De Volewijckers keert met Zilvere Pont toernooi terug op de velden

De Volewijckers keert met Zilvere Pont toernooi terug op de velden

Aanstaande zaterdag 24 augustus vindt, na 19 jaar afwezigheid, het Zilveren Pont Toernooi weer plaats. De 52e editie van het roemruchte toernooi markeert de terugkeer van A.S.C. De Volewijckers op de Nederlandse velden. Op het toernooi strijden de eerste elftallen van De Volewijckers, Monnickendam en HBOK en de zaterdag amateurs van Ajax om het Zilveren Pont.

Vanaf 13.30 uur is iedereen van harte welkom om de 52e editie van het roemruchte Zilveren Pont toernooi te komen bezoeken.  Om 14.30 uur wordt er afgetrapt met de wedstrijden Monnickendam-HBOK en De Volewijckers-Ajax zaterdag.  Om 16.30 uur zijn er de wedstrijden tussen de winnaars en de verliezers. 

Direct na afloop is er de prijsuitreiking en staat er een heerlijk koud buffet klaar voor elke deelnemende club en de arbitrage. Ook is er na afloop muziek, dit wordt verzorgd door Niels Bode. 

In 2013 hield De Volewijckers op te bestaan. De club fuseerde met DWV tot DVC Buiksloot.  DVC Buiksloot begon in 2013 met ruim 800 leden. In 5 jaar tijd halveerde de club bijna. Ondanks de inzet van veel vrijwilligers leek een verdere leegloop haast niet te voorkomen. Daarom kwam trainer en oud-Volewijcker Andries Jonker met het voorstel om de naam van de club te veranderen in A.S.C. De Volewijckers. Dit voorstel werd in januari 2019 met grote meerderheid aangenomen door de leden. De doelstelling van A.S.C. De Volewijckers is om een brede, gezonde voetbalvereniging te worden van ca. 1000 leden en in elke leeftijdsklasse met minimaal 1 team op het hoogst mogelijke niveau mee te spelen.

Foto via de website van De Volewijckers

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)

Send this to a friend