Home / Zaterdag 4 D / De Volewijckers zet monsterscore neer tegen SDZ (9-1)
De Volewijckers

De Volewijckers zet monsterscore neer tegen SDZ (9-1)

In de zaterdag vierde klasse D heeft De Volewijckers tegen SDZ flink uitgehaald en een monsterscore neergezet: 9-1.
Binnen een kwartier deelde De Volewijckers aan de Transformatorweg de eerste klappen uit via tweemaal Seranio Austin en Issam El Bakkali, waarbij de 3-0 van grote schoonheid was. Vanaf 40 meter en mede door de stevige wind, sloeg de bal als een granaat achter de verbaasde SDZ doelman Rick Wijnberg. De laatste had zich echter daarvoor van zijn goede kant laten zien door menig bal uit het doel te ranselen. Voor de doelman was het leed nog niet over: met een blessure moest Wijnberg het veld verlaten. Het ging voor SDZ van kwaad tot erger. Nog voor rust liepen De Volewijckers door twee doelpunten van Abdelhak Challaoui uit naar 5-0, waar bij het laatste doelpunt de wind andermaal meespeelde. Een hoekschop zeilde zo het doel in.
Na rust liep de stand snel verder op naar 7-0. Vervolgens werd het even onrustig, wat er in resulteerde dat aan beide kanten een rode kaart viel en het duel met 1o tegen 10 verder ging. De rust keerde snel terug en SDZ scoorde zelfs nog een eretreffer, via de hardwerkende spits Admani. Het team van trainer Mitchel Haijen trapte nog even het gaspedaal in en liep uit naar 8-1 en uitblinker El Bakkali gaf het slotakkoord met de 9-1.
Mitchel Haijen was na afloop tevreden: “Wederom een verdiende overwinning voor ons. Nu op naar volgende week tegen Germaan/De Eland, één van onze direct concurrenten op dit momenten.” De Volewijckers speelt volgende week een uitwedstrijd tegen Germaan/De Eland en SDZ speelt ook een uitwedstrijd, een bezoek aan SC Overamstel.
Bron: Peter Oud
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend