Dennis Kaars tekent eindelijk contract bij FC Den Bosch

Ruim een maand nadat de deal beklonken was, heeft Dennis Kaars zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract bij FC Den Bosch. Het profavontuur van de inmiddels 29-jarige spits begint op maandag 8 juli met de eerste training in Noord-Brabant.

“Het werd eens tijd”, glimlacht Kaars, afgelopen seizoen bij De Dijk goed voor 41 doelpunten in de Derde Divisie. “We waren natuurlijk al lange tijd rond, maar moesten een goed moment vinden om te tekenen. De nieuwe trainer (Wil Boessen, rechts op de foto) wilde er ook bij aanwezig zijn en ik had nog een paar persoonlijke dingen. Nu ik heb getekend, heb ik echt het gevoel dat het gaat beginnen. Ik heb er enorm veel zin in.”

Na zijn laatste competitiewedstrijd voor De Dijk ging Kaars meteen door. Hij traint voor zichzelf, met bezoekjes aan de sportschool en hardlopen, om zo fit mogelijk te starten in de voorbereiding. Tussendoor hoopt Kaars ook zijn scriptie op tijd af te kunnen ronden voordat het echte werk gaat beginnen. “Ik heb geen tijd om op vakantie te gaan, maar dat heb ik ook niet nodig.”

Op 3 juli moet hij zich melden in Den Bosch, waarna Kaars op 7 juli kennismaakt met zijn nieuwe teamgenoten. Een dag later, zaterdagochtend 8 juli, is de eerste training. De spits zal hoogstwaarschijnlijk op dinsdag 18 juli voor het eerst het shirt van FC Den Bosch dragen tijdens een oefenwedstrijd in en tegen Helvoirt.

Foto: FC Den Bosch

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)