Detlef le Grand
Le Grand langer bij sc Buitenveldert

Detlef le Grand en sc Buitenveldert geven een duidelijk signaal af

Het hing al enkele weken in de lucht, maar de kogel is definitief door de kerk. Detlef le Grand heeft zijn contract bij sc Buitenveldert met maar liefst twee jaar verlengd. Een flinke verruiming van de samenwerking, maar beide partijen zijn dan ook erg blij met elkaar. De zaterdagtak maakt een opmerkelijke opmars door.

De komende jaren gaan we door op de ingeslagen weg, dus ook met het inpassen van jeugd

Beide partijen reageren enthousiast op de eigen website over de verlenging.

Detlef Le Grand: “Sc Buitenveldert is een fijne club, met een gezonde ambitie. Met de goede jeugd en de aantrekkingskracht als club op de Zuidas, heeft deze club veel potentie. Met vijf spelers die dit seizoen zijn doorgeschoven uit de eigen jeugd en met versterking van buitenaf, mikken we voor dit seizoen op een plek in de nacompetitie”.

Bertholt Leeftink, bestuurslid technische zaken: “Ik ben erg verheugd dat we een principe-overeenkomst voor twee seizoenen hebben getekend. Het is een bevestiging van ons vertrouwen in Detlef. Als club willen we volgend seizoen een verdere stap zetten om de zaterdagselectie nog beter te faciliteren, zodat we onze doelstelling – promotie naar de tweede klasse – kunnen realiseren”.

Buitenveldert kwam stroef op gang – na de winterstop – in januari met twee nederlagen, maar pakte de draad weer goed op met klinkende overwinningen in februari.

Zaterdag 4 maart treed het aan tegen hfc EDO in Haarlem. Aanvang is 14.30 uur.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)