De Dijk haalt Braspenning en verlengt met Ruder en El Gourari

Derdedivisionist De Dijk heeft de overeenkomsten met Tim Ruder, Nabil en Gourari verlengd. Tevens bevestigde het de komst van Dani Braspenning. Het talent komt over van AFC. Braspenning speelt daar nu nog in het hoogste jeugd elftal.

Voor Nabil ‘Pietje’ El Gourari wordt het zijn tweede seizoen aan de Schellingwouderdijk. In 2014 kwam hij ook al uit voor De Dijk maar vertrok hij na een seizoen terug naar IJsselmeervogels. In zijn tweede periode bij de Amsterdammers heeft hij zijn draai duidelijk beter gevonden. Dit seizoen scoorde hij al zeven keer.

Tim Ruder, die afgelopen week in het huwelijksbootje stapte, blijft ook nog minimaal aan De Dijk verbonden. De aanvallende middenvelder kwam in 2011 over van AFC’34 en is momenteel dus bezig aan zijn zesde seizoen. Ruder scoorde dit seizoen drie keer.

Dani Braspenning haalt uit en scoort namens AFC A1

Dani Braspenning, die vorige week achttien werd,  is de eerste nieuwe aanwinst voor de ploeg van Jochem Twisker. Braspenning keert daarmee na twee seizoenen terug naar De Dijk,. In het seizoen 2014/2015 debuteerde hij als B-junior in het eerste elftal. Tegen Westlandia mocht hij vlak voor tijd invallen. Braspenning speelt momenteel in het hoogste jeugdteam van AFC.

Eerder verlengde De Dijk de contracten al met Tony Tol, Nick Kuipers, Dennis Kaars en Achmed Ahahaoui

Archieffoto Rob Beense: Tim Ruder in actie tegen Quick

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)