Home / Algemeen / Donovan van Dam verlengt contract bij De Meer

Donovan van Dam verlengt contract bij De Meer

Donovan van Dam en De Meer hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van het contract van de trainer. Ondanks de twaalfde plaats op de ranglijst in de derde klasse D staat hij ook volgend seizoen voor de groep.

De trainer geeft aan blij te zijn met de contractverlenging. “Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin en ik wil graag bij de club blijven. Gelukkig wilde de club ook graag met mij door en dat zorgde ervoor dat wij snel rond waren. We hebben een plan voor ogen en het is belangrijk dat er duidelijkheid is dat ik ook volgend jaar weer de hoofdtrainer ben.”

De Meer heeft als doelstelling om een stabiele derdeklasser te worden en Van Dam heeft er vertrouwen in dat dit gaat lukken. “We hebben een talentvolle groep en bovendien komen er ook weer goede spelers uit de A1 over. Het is daarom ook belangrijk dat ik nu mijn contract heb verlengd en ook alvast kan kijken naar volgend seizoen. We moeten bouwen aan een goed team.”

De ploeg van Van Dam staat op dit moment in de gevarenzone in de zondag derde klasse maar de oefenmeester heeft geen degradatiezorgen. “Ik maak mij zeker niet druk dat we gaan degraderen. We hebben in het begin ook pech gehad en we gaan steeds beter spelen. Ik zie echt een stijgende lijn in het spel van mijn ploeg. De laatste twee wedstrijden hebben wij ook uitstekend gepresteerd met een gelijkspel tegen Saestum en Vriendenschaar. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij nog veel punten gaan pakken.”

Verslag: Joey Schoo

Send this to a friend