DVVA mist kans op drie punten

DVVA is vandaag de broodnodige drie punten misgelopen. In het duel tegen Eemdijk ging het lang gelijk op, maar in de laatste fase van de wedstrijd had DVVA zeker drie opgelegde kansen. Het doel werd echter niet getroffen, tot teleurstelling van trainer Sjaak Versteeg.

Versteeg: ‘Het is een wonder dat er niet gescoord is in deze wedstrijd. Ik heb over en weer zeker 10 goede kansen geteld, waarvan wij toch echt de betere hadden in de slotfase. Het was een fysieke wedstrijd op een zwaar veld. Veel duels en een gelijkopgaande strijd. Het zou dan toch mooi zijn geweest als we er eentje ingeprikt hadden. Het is geen schande om tegen Eemdijk gelijk te spelen, maar ik ben toch een beetje teleurgesteld”.

DVVA heeft op doelsaldo de laatste plaats overgedragen aan HBOK en laat dat nu net de volgende wedstrijd zijn. Dit is nu uitgegroeid tot een zogenaamde zes punten wedstrijd. Versteeg is optimistisch over volgende week, maar verwacht geen open wedstrijd.

Versteeg:’Ik heb vandaag veel goede dingen gezien en als we dat volgende week ook kunnen laten zien wordt het spannend. Ik verwacht twee teams die goed georganiseerd spelen. Zowel HBOK als wij zullen echter niet voluit op de aanval gaan spelen, daar is het belang te groot voor.’

Op 25 februari wordt dus bekend welke Amsterdamsche club voorlopig afstand neemt van de laatste plek.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)