FC Almere probeert zorgen leden weg te nemen

De uitspraak van de arbitragecommissie in de zaak tussen FC Almere en trainer Maurice Ligeon heeft voor een hoop onrust gezorgd bij de leden. In een open brief aan de leden probeert het bestuur de rust binnen de club te herstellen.

“Wij hebben gemerkt dat er veel onrust is binnen de vereniging. Zoals u inmiddels al heeft begrepen hebben wij de zaak m.b.t. Maurice Ligeon verloren. Gisteravond hebben wij als bestuur met de ledenraad gezeten en hebben we afgesproken dat we deze week met Maurice om de tafel gaan, zodat we tot een werkbare en acceptabele situatie komen die voor beide partijen naar tevredenheid is.

We horen veel geluiden hoe nu verder met de vereniging, kan mijn zoon/dochter nog wel voetballen na de zomervakantie. Hoewel het een heel zwaar jaar gaat worden (financieel) en we zeker ups en downs zullen hebben, kan uw zoon/dochter gewoon na de vakantie voetballen. We zien iedereen graag weer na de zomervakantie heerlijk een balletje trappen met zijn/haar team genoten. We hopen dat we zo een beetje duidelijkheid en rust geven.

Namens het bestuur en alle vrijwilligers wensen wij u een fijne zomer vakantie en zien we u weer vanaf 28 augustus voor een sportief seizoen.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur”

Foto boven: voorzitter Edo Westerbeek

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)