Home / Homepage / Fidel Yilmaz vestigt zich in kop topscorersklassement

Fidel Yilmaz vestigt zich in kop topscorersklassement

Ondertussen zijn de eerste en tweede klasse 3 speelrondes onderweg. Ook wordt er elke speelronde driftig gescoord door de ploegen die meedoen aan Het Amsterdamsche Voetbal topscorersklassement. Het klassement telt op dit moment 118 doelpuntenmakers.

Het klassement wordt nog steeds aangevoerd door Daniël Schermer van Purmersteijn. In de hoofdklasse zaterdag B wist Schermer negen keer te scoren, hiermee hij heeft 11,7 punten verzameld. Het afgelopen weekend stond hij wel droog, Purmersteijn verloor met 0-2 van SDC Putten.

Wel heeft Fidel Yilmaz van Swift zich opgewerkt naar de derde plek in het klassement. Zaterdag 28 september wist hij binnen zeven minuten een hattrick te maken. Dit weekend heeft hij nog twee goals aan zijn totaal kunnen toevoegen. Tegen Buitenpost wist de aanvaller weer in een kort tijdsbestek zijn goals te maken. In drie minuten tekende hij aan voor de 2-0 uitzege.

Thierry van der Kooye (AFC zaterdag) is de hoogst geklasseerde speler uit de eerste en tweede klasse. De 27-jarige spits bezet de vijfde plaats in het klassement. Zaterdag nam hij alle vier de treffers van AFC voor zijn rekening. In Mijdrecht werd er met 4-2 gewonnen van Argon.

Klik hier om het topscorersklassement te bekijken!

Fidel Yilmaz (Swift): “Wist niet zeker of het wel een hattrick was”

Topscorersklassement 2019/2020

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend