JOGA Fortius - Ouderkerk

Gelijkspel voor Ouderkerk bij Rivierwijkers

Op bezoek bij Riverwijkers heeft Ouderkerk donderdagavond gelijkgespeeld.

Ouderkerk startte goed, maar liep al na 11 minuten tegen een achterstand aan. Hij was echter te laat bij de bal, die vervolgens voor het open doel belandde. Tim Baas wilde die daarop wegwerken, maar raakte deze verkeerd (0-1). Exact 11 minuten later werd de stand weer rechtgetrokken. Een vrije trap net buiten de zestien met Thijs de Dood en Ruben Kalkman achter de bal. De Dood tikte de bal naar Kalkman en diens schot was raak (1-1).

Later zou blijken dat dat ook de eindstand werd. Met diverse wisselingen probeerde Desley Douglas nog wel een doelpunt te forceren, door in de tweede helft Ruben Kalkman naar voren te posteren (diens plaats achterin werd opgevuld door invaller Roy La Grouw) maar zonder resultaat. Een paar minuten voor tijd hoopte Ouderkerk nog wel op een penalty, maar die werd niet gegeven.

Zo bleef het 1-1 en kan Ouderkerk zich opmaken voor het duel van zondag. Dan komt Roda ’46 op bezoek en kan er revanche worden genomen voor de 5-0 nederlaag in Leusden eerder dit seizoen. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 3d

Bron: Rob van ’t Veer

Archieffoto: Minke Wiggerink