Home / slideshow / Germaan/De Eland trekt zich terug uit zondag vierde klasse

Germaan/De Eland trekt zich terug uit zondag vierde klasse

Germaan/De Eland heeft besloten om het zondag elftal toch per direct terug te trekken. Eerder gaf secretaris Joop Stapper aan dat er een compromis was gevonden, om het team toch de competitie af te laten maken. “Ik had er vooraf een hard hoofd in, maar het verassend genoeg toch gelukt. We hebben een heel goed gesprek gehad en daarbij is voor nu alles glad gestreken.”

Germaan/De Eland sluit compromis en ziet eerste elftal seizoen afmaken

De lucht leek dus geklaard, maar de club heeft de KNVB verzocht om het team terug te trekken. De KNVB heeft alle uitslagen geschrapt. Hierdoor zijn er nog elf teams over in de zondag vierde klasse E. De eerste periodetitel blijft voor TOG, de tweede periodetitel blijft voor VVA/Spartaan. De resterende derde periodetitel gaat naar het hoogst geëindigde team in de eindstand, zonder periode.

Doordat de uitslagen van Germaan/De Eland zijn geschrapt, is JOGA Fortius op dit moment koploper. Wel kan NFC nog de koppositie veroveren, wanneer de inhaalwedstrijd wordt gewonnen. Klik hier voor de nieuwe stand van de zondag vierde klasse E.

Joop Stapper (Germaan/De Eland): “Dat zou einde verhaal zijn voor onze club”

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)