Home / Algemeen / Gerrie Breugem nieuwe hoofdtrainer De Dijk zaterdag

Gerrie Breugem nieuwe hoofdtrainer De Dijk zaterdag

ASV de Dijk heeft Gerrie Breugem aangesteld als hoofdtrainer voor het zaterdag team. In het komende seizoen werken Breugem en Ron Stoffels nauw samen. Het duo gaat het team trainen en begeleiden. Breugem volgt Ben Vis op, die naar het Almeerse Waterwijk (zaterdag tweede klasse) vertrekt.

“Wij verwachten met Gerrie (Breugem, red.) en Ron (Stoffels, red.) een ervaren en deskundig duo in huis te hebben”, licht het bestuur van de club uit Schellingwoude toe. “Wat samen met het talentvolle zaterdagteam een gooi kan doen naar de bovenste plaatsen in de derde klasse. Doelstelling hierbij is om net als in het seizoen 2019-2020 minimaal een periodetitel te behalen.”

Het afgelopen seizoen eindigde De Dijk zaterdag op de tweede plaats in de derde klasse B. Het team had een ruime achterstand op koploper Wartburgia. Wel won De Dijk op 7 maart een periodetitel, op bezoek bij SCW.

 Word Vriend van Het Amsterdamsche Voetbal

Voor maar €0,85 per week steun je ons een seizoen lang. Je krijgt daarvoor onder andere onze 140 pagina’s dikke seizoensgids, een kampioensmagazine én je steunt je eigen club: wij doen een donatie aan jouw club en bij 50 vrienden komen we langs voor Wedstrijd van de Week. 

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)