Geuzen/Middenmeer en TOG spelen gelijk in vermakelijk duel

In een aantrekkelijk duel tussen Geuzen/Middenmeer en TOG is geen winnaar gekomen. Beide ploegen in de zondag vierde klasse E gingen voor de overwinning en streden met veel inzet en passie. De uitslag werd 2-2.

In een qua veldspel gelijk opgaande eerste helft waren de beste kansen voor TOG. Een vrije schop van Noel Ruygrok werd door de Geuzen-keeper half verwerkt waardoor Fouad Dahmani een kans kreeg om de score te openen. De bal belandde alleen in het zijnet. Vijf minuten later raakte Ruygrok de lat voor TOG, de rebound werd door de Geuzen-keeper prima verwerkt tot corner. In  minuut 33 was het wel raak voor de bezoekers. Ropscorer Ruygrok kon de bal na aangeven van Moussa Oumouh binnen: 0-1. Hierna probeerde Geuzen/Middenmeer meer druk te zetten. Na een overtreding op de rand van de zestien kreeg Geuzen enkele minuten voor het rustsignaal een vrije schop toegekend. Deze werd met uiterste precisie langs de TOG-muur geschoten en verdween in het doel: 1-1.

Geuzen/Middenmeer kwam twintig minuten na rust op voorsprong na een snelle counter, waarbij de TOG-verdediging dacht aan buitenspel. De scheidsrechter kende de treffer toe waarna de aanvoerder van TOG bleef protesteren. Noel Walda kreeg door het protesteren zijn tweede gele kaart van de wedstrijd. Hierdoor moest het team van trainer Leroy Kroese verder met 10 spelers. De wedstrijd leek gelopen, maar 5 minuten na de rode kaart voor Walda werd ook de rechterspits van Geuzen uit het veld gestuurd. Hij maakte een harde overtreding op zijn tegenstander. Circa 15 minuten voor tijd kwam TOG nog op gelijke hoogte, Rahiet Sadal (voormalig Geuzen/Middenmeer-speler) deed zijn oude club pijn deed door de 2-2 binnen te schieten.

Volgend weekend gaat Geuzen/Middenmeer op bezoek bij Germaan/de Eland en TOG speelt de topper uit bij lijstaanvoerder Arsenal. Klik hier om de uitslagen, standen en het programma van de vierde klasse E.