GeuzenMiddenmeer houdt één helft stand tegen VVZA

GeuzenMiddenmeer is het seizoen begonnen met een 7-1 nederlaag tegen VVZA uit Amersfoort. De Amsersfoorters komen uit in de zondag derde klasse, GeuzenMiddenmeer in de vierde klasse. Carlos Alarcon Vidal zag dat zijn ploeg 45 minuten redelijk mee kon, maar dat in de tweede helft de vermoeidheid toesloeg.

Na een klein half uur kwam GeuzenMiddenmeer verrassend op voorsprong. Eén van de Amsterdamse aanvallers zag de Amersfoortse doelman ver voor zijn doel staan en wist de bal van afstand met een boog over hem heen te krijgen. De voorsprong vasthouden tot de rust lukte echter niet. Via twee goals van Freek Rubrech werd het nog voor rust 2-1. Daarbij was de tweede goal zeker te voorkomen geweest. De goalie wist de bal niet goed weg te werken, waardoor Rubrech kon binnen koppen.

In de tweede helft lukte het GeuzenMiddenmeer niet meer om er een wedstrijd van te maken. Uiteindelijk kon derdeklasser VVZA via goals van Rubrech, Maik van Elst, Fabian Bakker, Diego Schijven en Michael Bakkenes uitlopen naar 7-1. GeuzenMiddenmeer was duidelijk moegestreden.