Home / slideshow / Goede seizoensstart voor AGB tegen LSVV

Goede seizoensstart voor AGB tegen LSVV

AGB is de competitie begonnen met een 3-0 zege op LSVV. Een lekker begin voor de ploeg van Imdat Ilguy, die meestal even tijd nodig heeft om op gang te komen bij de seizoensstart. De laatste keer dat de openingswedstrijd werd gewonnen was in 2016, toen de ploeg in in de tweede klasse speelde.

De Amsterdammers waren de betere partij en na iets meer dan een kwartier kwam de voorsprong op het scorebord. Het was Bakary Jobe die er 1-0 van maakte. Een vrije trap van afstand werd door hem heerlijk in de hoek geschoten. Daarvoor had LSVV via Martijn Grooff ook een levensgrote mogelijkheid gehad, maar zijn inzet eindigde op de bovenkant van het doel.

In de tweede helft zocht LSVV naar de gelijkmaker, met onder andere Toine Merk. Dat lukte niet, waarna Jobe er 2-0. Hij was de verdediging van de bezoekers te snel en te slim af en schoof de bal vervolgens in het doel. De aanvaller kreeg kansen om zijn hattrick compleet te maken, maar slaagde daar niet in. Er viel nog wel een derde goal voor AGB, via Adil Amghar El Yettefti.

Volgende week gaat AGB op bezoek bij Fortuna Wormerveer, een concurrent voor de bovenste plekken.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 1a

Bekijk hier alle foto’s van Michel Bes

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AGB