Home / Hoofdklasse B zaterdag / Groot deel huidige spelersgroep speelt ook komend seizoen bij asv De Dijk
Hussam Dowaah schudt Fabian Munsterman af

Groot deel huidige spelersgroep speelt ook komend seizoen bij asv De Dijk

Nadat eerder Dennis Darnley al aan gaf ook volgend seizoen bij asv De Dijk te spelen heeft een groot deel van de huidige selectie uitkomend in de Hoofdklasse B Zaterdag bevestigd ook volgend seizoen actief te zijn aan de Schellingwouderdijk. Het betreft de volgende spelers: Lassane Niekema, Blairi Schermer, Victor Banki, Mohamed Akhayad, Hussam Doowah, Sammie Fiddani, Brian Groothuesheidkamp, Hjalmar Oomens, Mylan Polman, Daan Pruim, Younes Rabiu, Leon Schipper, Steef Borgman, Jermaine Fitz James, Joris Kuipers en Dennis Tomasssetti.

Ook de huidige assistent-trainer Viggo Waas zal zijn verblijf aan de dijk met een seizoen verlengen en samen met de nieuwe hoofdtrainer André Teuling en assistent Levent Tekintürk verantwoordelijk zijn voor de A-selectie van de Hoofdklasser. Naast actief in de Hoofdklasse zal asv De Dijk komend seizoen ook actief zijn op Divisie-niveau in de nieuwe O23-competitie van de KNVB. Momenteel lopen er nog een aantal gesprekken met potentiële nieuwe spelers die de club of in de Hoofdklasse of bij het O23-team komen versterken.

Het bestuur is verheugd dat een groot deel van de huidige talentvolle spelersgroep ook volgend seizoen de clubkleuren van asv De Dijk zal verdedigen en kijkt vol vertrouwen uit naar het komende seizoen.

Foto: Minke Wiggerink

Darnley tevreden: “Plak er zeker nog een jaar aan vast”

 

Send this to a friend