Home / Algemeen / Halve finale tussen FC Boshuizen en AGB gestaakt in blessuretijd

Halve finale tussen FC Boshuizen en AGB gestaakt in blessuretijd

De halve finale voor promotie naar de Hoofdklasse tussen FC Boshuizen en AGB is zondagmiddag in blessuretijd gestaakt. Het stond op dat moment 1-2.

De scheidsrechter had in de eerste helft het spel al een keer stil gelegd vanwege het vele vuurwerk dat werd afgestoken door de AGB-supporters. Maar tegen het einde van de wedstrijd waren het de supporters van de thuisclub die voor onrust zorgden. Een van de grensrechters gaf aan zich onveilig te voelen, waarna de scheidsrechter iedereen naar binnen stuurde. Een afkoelingsperiode bleek niet voldoende, er werd uiteindelijk besloten om het duel definitief te staken.

FC Boshuizen was in de eerste helft op een 1-0 voorsprong gekomen, maar AGB wist de stand nog voor rust recht te trekken. In de tweede helft dacht Hursut Meric zijn ploeg op 1-2 te zetten, maar zijn goal werd onterecht afgekeurd vanwege buitenspel. Een paar minuten later maakte Hassan Aanzi alsnog de 1-2.

Met 94 minuten op de klok werd het duel dus gestaakt. Het is aan de KNVB om te bepalen hoe het verder moet. De winnaar speelt in de finale tegen Heino voor een plaats in de Hoofdklasse.