Kevin van Kippersluis, Kai Heerings, Darren Rosheuvel, Chris van Eck (teammanager), Sander Middelbeek (trainer) en Ali Akla poseren met het Ajax-shirt

Heerings vierde aanwinst voor Ajax

Ajax is druk bezig met de selectie voor 2023/2024 en verraste afgelopen week al met de drie namen die het toen binnenhaalde. Nu is de volgende aanwinst een feit: ook Kai Heerings keert terug in het Ajax-shirt.

Heerings speelt dit seizoen, net als Darren Rosheuvel, bij IJsselmeervogels in de Tweede Divisie. De ploeg heeft het dit seizoen lastig, maar lijkt zich te gaan handhaven. De verdediger speelde sinds 2021 in Spakenburg. Heerings speelde in de jeugdopleiding van Ajax en via de jeugdopleidingen van FC Volendam en FC Utrecht debuteerde hij in het betaald voetbal. Hij speelde in Nederland ook voor Cambuur, Helmond Sport, Fortuna Sittard en MVV. In het buitenland speelde hij bij FC o8 Homburg (Duitsland), NorthEast United FC (India), SKN Sant Pölten (Oostenrijk) en THOI Lakatamias (Cyprus).

Eind 2022 werd al bekend dat hij IJsselmeervogels zou gaan verlaten, maar waar zijn toekomst lag, was nog niet duidelijk. Nu blijkt dat dus bij Ajax op De Toekomst te zijn.

3 verrassende aanwinsten voor Ajax

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)