Home / Algemeen / Hooglanderveen brengt Zeeburgia verder in de problemen

Hooglanderveen brengt Zeeburgia verder in de problemen

Zeeburgia zit, op zijn zachtst gezegd, momenteel niet in de meest prettige fase in de geschiedenis van de club. Hoofdtrainer Menno Willems moet enorm veel nieuwe spelers inpassen en dus betrad zijn ploeg, zonder al te veel vastigheden, het veld op Sportpark Middenmeer.

De bezoekers uit Hooglanderveen legden deze beperkingen zaterdagmiddag uitstekend bloot. Al voor rust scoorden de bezoekers tweemaal en slechts een minuut na rust leek met de 0-3 de wedstrijd beslist. Toch vocht de thuisploeg zich met twee doelpunten een beetje terug in de wedstrijd. Tarik Fairouz en Engelsman (en nieuweling) Zack Clark deden namelijk wat terug namens de thuisploeg, maar na matig verdedigend werk zette Hooglanderveen de eindstand uiteindelijk toch op 2-5.

31 verschillende spelers
Menno Willems, trainer van Zeeburgia, bevestigt dat zijn ploeg in een moeilijke periode zit. “We zitten absoluut in een fase die meer negatief dan positief is. Er moeten, doordat er veel spelers vertrekken bij de club, veel nieuwe spelers worden ingepast. Voor de winterstop gebruikten we bijvoorbeeld al 31 verschillende spelers en dus is het heel moeilijk om een tactiek met de groep te trainen.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend