Invaller Vermeer bezorgt AGB last minute overwinning

In de laatste speelronde voor de winterstop heeft AGB een belangrijke overwinning geboekt om in het spoor te blijven van koploper HBC. Er werd met 3-2 gewonnen van AFC ’34, de zege kwam pas in de laatste minuut tot stand.

De Amsterdammers hadden na ruim tien minuten wel de score geopend via Edip Biberoglu, op aangeven van Hursut Meric. Maar voor rust draaiden de bezoekers uit Alkmaar het om. Eerst werd Ties Glas bereikt met een lange bal, die hij hard op doel schoot. Vlak voor rust werd het ook 1-2, toen Huib Sprenkeling het net vond op aangeven van Jarmo Vrenegoor.

AGB moest in de tweede helft dus in de achtervolging, met Revelinio Vermeer in de ploeg op de plaats van Biberoglu. Voordat Vermeer furore maakte kreeg eerst AFC ’34 nog een kans om de marge verder uit te breiden, maar een schot van Boris Zanoli eindigde naast het doel. Tien minuten voor tijd zorgde Vermeer voor de gelijkmaker. Daarna had AFC ’34 een paar mogelijkheden om weer de leiding te pakken, maar daar slaagde het niet in. En zo werd Vermeer de held van de middag voor AGB, door in de laatste minuut de 3-2 binnen te werken.

De achterstand van AGB op HBC blijft daardoor zes punten. Na de winterstop treedt AGB op 22 januari als eerste aan tegen laagvlieger Assendelft. Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 1a

Bekijk hier de foto’s van John Beckman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AGB