Home / Algemeen / Jimmy Simons nieuwe trainer Rijnvogels

Jimmy Simons nieuwe trainer Rijnvogels

Jimmy Simons is per direct aangesteld als hoofdtrainer van zaterdag hoofdklasser Rijnvogels. De oefenmeester volgt daarmee de begin deze maand ontslagen Hein van Heek op. Simons tekende een contract tot aan het einde van het seizoen.

De 47-jarige Simons begon dit seizoen als hoofdtrainer van FC Almere, maar door de soap die zich daar afspeelde rondom het contract van Maurice Ligeon besloot Simons nog voor de start van de competitie de club te verlaten. Simons sprake toen over een vechtscheiding waarbij de kinderen de dupe waren.

Als speler was Simons ook al actief in de Bollenstreek. Zo speelde hij ondermeer voor Rijsnburgse Boys en Lisse. Simons zei daarover tegen Voetbal in de Bollenstreek: “Als ik hier niet had gespeeld, was mijn naamsbekendheid minder groot geweest. Aan de andere kant draag ik nog altijd de Bollenstreek een warm hart toe. Al met al een inkoppertje dus.”

Simons was eerder werkzaam bij Kagia, Argon, Hoofddorp en dus FC Almere.  Bij Rijnvogels wacht hem de zware taak om de club te behouden voor de hoofdklasse.  In eerste instantie hebben Simons en Rijnvogels afgesproken het seizoen met elkaar af te maken. Daar zien ze wel weer verder. “Laten we dit seizoen eerst even lekker afmaken. We kijken wel hoe het loopt. De intenties zijn goed. En als we elkaar nu inderdaad beter maken? Wie weet wat er dan aan het einde van het seizoen gebeurt…”

Na twaalf duels heeft Rijnvogels twaalf punten. Zaterdag zal Simons debuteren met een thuiswedstrijd tegen Jodan Boys

Foto Minke Wiggerink | Jimmy Simons

Meer nieuws op de clubpagina(s)▼

Send this to a friend