Home / Algemeen / Joga Fortius wint eenvoudig van TABA

Joga Fortius wint eenvoudig van TABA

Zondag troffen Joga Fortius en TABA elkaar. Joga Fortius zette vanaf het begin hoog druk op de TABA-spelers en dat was succesvol: 4-0.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 4e

TABA werd eigenlijk overvallen door de hoge druk en het baltempo dat Fortius hanteerde. Dit leidde in de 3de minuut tot een cornerbal en werd via kluts van richting veranderd: 1-0. Al in de achtste minuut stond ook de 2-0 op het scorebord, na een prima individuele actie. Na de 2-0 herstelde TABA zich enigszins, maar kon de bal maar enkele keren richting het doel van Fortius krijgen.

Vervolgens had TABA wat pech dat de scheidsrechter geen voordeel toepaste bij een één op één situatie met de keeper. TABA scoorde, maar de goal ging dus niet door. Een vrije trap was wat restte, maar die belandde naast het doel van Joga Fortius. Na rust was het echter al snel 3-0. Vervolgens moest TABA ook nog eens met 10 man verder, toen Dion van Vark zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg. In de eerste helft kreeg hij geel voor het wegtrappen van de bal, in de tweede helft kreeg hij opnieuw geel.

Opvallen genoeg werd TABA met 10 man juist wat sterker. Er werd nu wel gecombineerd en dat leverde zelfs nog wat scoringskansen op. Zo werd een bal van Steven Olie nog van de lijn gehaald. Olie was duidelijk de meest gevaarlijke man bij TABA, zo merkte ook Joga Fortius op. Na een stevige charge moest hij het veld verlaten en werd hij gewisseld. Scoren lukte TABA niet meer, terwijl Joga Fortius er nog wel een goaltje bij maakte. Dat bracht de eindstand op 4-0.

Send this to a friend