Johan van Wort nieuwe trainer GeuzenMiddenmeer

GeuzenMiddenmeer maakt komend seizoen de overstap naar de zaterdag. Het heeft daarvoor Johan van Wort aangetrokken als trainer. Van Wort was de afgelopen jaren onder anderen hoofdtrainer van Ouderkerk, TOG, Swift zondag en Zaanlandia.

Hij volgt Carlos Alarcon Vidal op als hoofdtrainer. De zondagselectie wordt opgeheven en de huidige zaterdagselectie maakt plaats voor een nieuwe groep. Via Remco Sint, die recent begon als Technisch Coördinator bij de club, kwam Van Wort in contact met de club: “Remco stuurde mij een berichtje of ik interesse had om naar GeuzenMiddenmeer te komen. Het lijkt me een mooie uitdaging om samen met Rob (Overkleeft, Hoofd Opleidingen, red.) en Remco een stabiel eerste elftal op poten te zetten.”

De selectie zal komend seizoen grotendeels bestaan uit spelers die vanuit de O23 komen, daarnaast maken enkele spelers van de zondagselectie de overstap. Samen met Sint zal hij een belangrijke rol gaan spelen in de doorstroming van de jeugd naar de zaterdagselectie.

Met de nieuwe selectie zal Van Wort komend seizoen waarschijnlijk uitkomen in de vierde klasse. De huidige ploeg staat daar nu in de middenmoot. “We hopen samen een leuk en stabiel team neer te zetten, een vlaggenschip voor de vereniging. Het is vooral belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat we lekker met elkaar gaan voetballen. Natuurlijk probeer je iedere wedstrijd te winnen, maar het plezier staat voorop”, aldus de nieuwe trainer.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)