Jordy Roedoe nieuwe trainer De Volewijckers

Het afgelopen seizoen draaide De Volewijckers een moeizaam seizoen in de vierde klasse A. De ploeg eindigde als laatste in de competitie en komt in het nieuwe seizoen uit in de vijfde klasse. De afgelopen jaargang nam trainer Pascal Heije het over, nadat Ale van der Zee zijn werkzaamheden in november had neergelegd.

De club heeft nu Jordy Roedoe aangesteld als nieuwe trainer van de zaterdagselectie. “Wij zijn erg blij met de komst van Jordy,” aldus het bestuur van ASC De Volewijckers. “Hij is iemand met wie we verder kunnen bouwen aan onze mooie club. Met hem aan het roer verwachten we dat ons eerste team weer een voorbeeldfunctie binnen de vereniging kan vervullen. We streven ernaar om presteren, gezelligheid en ontwikkeling hand in hand te laten gaan.”

De jonge trainer heeft zelf ook zin in de nieuwe klus. “ASC De Volewijckers is natuurlijk een roemruchte club en ik wil graag bijdragen om de club weer op het niveau te krijgen waar ze horen te staan.“ Eerder was Roedoe oefenmeester bij osv NiTA, FC Amsterdam en RODA ’23.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)