JOS
JOS wint bij UDI'19 met 0-1

JOS heeft de smaak te pakken, OSS’20 opzij gezet

Verliezen doet niemand graag maar de reeks nederlagen voor de winterstop lijkt JOS ergens wel goed gedaan te hebben. Eerder gaf JOS al aan dat er goed gesproken is en ook Cor ten Bosch ziet een stijgende lijn na de winterstop. Met vijf gespeeld en tien punten in de zak na de winterstop, verlaten de Amsterdammers de onderste regionen en nestelt zich steeds steviger in de middenmoot. Zondagmiddag werd in Oss een 2-3 zege geboekt.

“Het niveau is aan het stijgen”, constateerde ten Bosch. “Dit is wederom een geweldige zege, na een – toch wel – enerverende pot voetbal en het is goed om te zien dat we met deze goede groep dit ook kunnen vasthouden. Elke wedstrijd opnieuw staan we er weer. Er ontstaat écht iets in dit team”

Ten Bosch is in ieder geval heel blij met de manier waarop er werd omgegaan met het spelen op echt gras. “Het is anders, dat zagen we bijvoorbeeld bij de eerste grote kans van de wedstrijd voor Revelinio Slijters”.

“Iedereen werkte ook weer heel hard. Dat was en is weer de basis van ons succes. We komen door een goede goal van Tim Plemper op een 0-1 voorsprong, na een heerlijke steekbal van Kevin Huijsman. Oss is geen technisch heel vaardige ploeg, vrij matig zelfs, het levert vooral veel strijd. Na een half uur komen zij op 1-1 en kort voor rust gebeurd er van alles, met opstootjes. We gaan uiteindelijk met een 2-1 achterstand de rust in”.

“Er was veel frustratie in de rustpauze, ik moest mijn jongens echt even bij de les krijgen”, aldus Ten Bosch. Na de pauze breekt een goede periode aan. “Boris Santen, goed op dreef dit seizoen, is goed voor de gelijkmaker (2-2) uit een assist van Reggie Schaap en Raven Berwijn bezorgd ons met een mooi schot uit de draai een 2-3 voorsprong. Dan is het een luxe dat ik op dat moment Richmond Bossman en Raymond Fafiani nog kan brengen. Die ervaring, inzicht, gecombineerd met veel strijd/ werklust heeft ons wéér een overwinning gebracht. En wederom een overwinning van het collectief”.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de zondag derde divisie

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)