Home / Algemeen / Keeper Orlowski vertrekt bij Ajax

Keeper Orlowski vertrekt bij Ajax

Keeper Tim Orlowski van Ajax zaterdag zal de club na dit seizoen verruilen voor ADO’20. Hoewel de sluitpost wel een aanbieding van Ajax op zak had, verkoos hij er toch voor om te vertrekken. Orlowski speelde pas een jaar voor de Amsterdammers, die hem weghaalden bij Rijnsburgse Boys. De formatie van Bart Logchies moet wel dringend op zoek naar vervanging en is daar momenteel al mee bezig. Hierbij wordt er gezocht naar twee nieuwe keepers.

Bart Logchies wist al van het vertrek.
Logchies:’Wij waren al op de hoogte. Tim kan zich verbeteren bij ADO’20 en heeft daarvoor gekozen. We zijn druk bezig om twee nieuwe keepers te zoeken die de strijd met Danny Been aan gaan voor een basisplaats. Waarbij ik wil zeggen dat Danny zelf ook een uitstekende kans maakt. Namen zijn nog niet bekend.’

Het vertrek van Orlowski is de zoveelste mutatie in de selectie van Ajax met betrekking tot het volgende seizoen. Het valt te bezien hoeveel basisspelers van dit jaar er volgend jaar zullen overblijven. Het lijkt erop dat Ajax met de Topklasse voor ogen een behoorlijke metamorfose zal ondergaan.

Vorig jaar verscheen op onze site:
https://www.hetamsterdamschevoetbal.nl/tim-orlowski-naar-ajax/