KNVB-directeur Van der Zee en Patrick Lokken speciale gasten tijdens LIVE bekerloting

Aanstaande dinsdag, 10 januari, zal Het Amsterdamsche Voetbal samen met de KNVB een LIVE uitzending verzorgen van de loting van de districtsbeker. Vanuit Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel wordt vanaf 20:00 uur geloot en dit is door iedereen te volgen via onze website.

Nog 32 teams maken kans om de beker van het district West 1 te winnen. Dinsdag wordt bekend wie tegen elkaar moeten aantreden in het weekend van 21 en 22 januari. De loting zal verricht worden door Patrick Lokken. De spits van JOS Watergraafsmeer won in 2013 met Argon de landelijk amateurbeker door in de finale De Treffers (3-2) te verslaan.

De hoofdgast van deze uitzending is Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal van de KNVB. Met hem bespreken we onder andere de opzet van het bekertoernooi, de stand van zaken in de voetbalpiramide en een eventueel uitstel van de start van de voetbalcompetitie voor het seizoen 2017/2018.

Foto KNVB: Jan Dirk van der Zee

Naast Lokken en Van der Zee zullen diverse trainers aanschuiven bij presentator Mathijs Groenewoud om direct te reageren op de loting. Klik hier voor een overzicht van alle ploegen die nog kans maken op de eindzege.

De uitzending is dinsdag 10 januari vanaf 20:00 uur te volgen op de homepage van onze website: www.hetamsterdamschevoetbal.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!