Home / Algemeen / Lastige thuiswedstrijden Amsterdamse clubs bij laatste 16 districtsbeker

Lastige thuiswedstrijden Amsterdamse clubs bij laatste 16 districtsbeker

De loting voor de laatste 16 van de districtsbeker West 1 heeft drie thuiswedstrijden en één uitduel opgeleverd voor de Amsterdamse clubs. Alleen ZSGOWMS speelt eind februari buiten de stad, wanneer de derdeklasser op bezoek gaat bij zaterdag Hoofdklasser Zuidvogels.

Ook de drie andere Amsterdamse clubs (Ajax, JOS/Watergraafsmeer en Buitenveldert) kregen een lastige tegenstander uit de koker in Haarlem. Ajax ontvangt zondag eersteklasser EDO, dat zich al laatste plaatste ten koste van Swift (zondag). Voor JOS/Watergraafsmeer ligt er een uitgelezen mogelijkheid om revanche te nemen op AFC’34, dat de eersteklasser in de competitie op Sportpark Drieburg een flinke tik uitdeelde. De Alkmaarders wonnen in de vorige ronde zonder moeite van WV-HEDW.

Buitenveldert kreeg voor de vierde keer op rij een thuiswedstrijd toebedeeld. De zaterdag tweedeklasser krijgt het Volendam van Sander Middelbeek (oud-trainer JOS) op bezoek. De wedstrijden worden vastgesteld op zaterdag 24 en zondag 25 februari, tenzij er competitieverplichtingen zijn in dat weekend. Dat geldt in ieder geval voor ZSGOWMS. Vanwege een inhaalduel tegen Wijk aan Zee zullen zij doordeweeks naar Zuidvogels moeten.

Kijk hier voor de gehele loting van de laatste 16.

Meer nieuws op de clubpagina(s)▼

Send this to a friend