Loting beker levert slechts twee derby ’s op

Vanmiddag heeft bij RODA’23 in Bovenkerk de loting plaats gevonden voor de tweede knock-out ronde van de KNVB beker van het district West 1. De meest in het oog springende wedstrijd is de ontmoeting tussen hoofdklasser De Dijk en zaterdag hoofdklasser DOVO.

Verder kwam er maar twee wedstrijden uit de koker tussen clubs uit onze regio. Zaterdag tweedeklasser AMVJ neemt het thuis op tegen Real Sranang (zondag vierde klasse). Verder neemt het zondag team van Waterwijk het op tegen AFC 2 (reserve hoofdklasse). Topklasser AFC gaat op bezoek bij vierdeklasser Hoograven in Utrecht.

Pancratius ontmoet SV Ouderkerk. De winnaar tussen de tweede- en derdeklasser is bij winst echter nog niet zeker van de laatste 32. Het lot bepaalde dat de winnaar een tussenronde moet spelen tegen de winnaar van het duel tussen De Bilt en SVL.

Swift speelt thuis tegen Spakenburg. De tegenstander is echter niet de Topklasser , maar het tweede elftal van de vereniging uit Bunschoten. Hoofdklasser Ajax ontvangt KFC dat uitkomt in de derde klasse. WVHEDW gaat op bezoek bij BOL.

Kijk voor de hele loting op de beverpagina of klik hier

Foto: Erik de Vries (voorzitter RODA’23) verricht samen met Remko Hoek van de KNVB de loting.