Home / Algemeen / Marcel Valk verlengt contract bij WV-HEDW
Marcel Valk WV-HEDW

Marcel Valk verlengt contract bij WV-HEDW

Met 8 zeges uit 8 competitieduels pakte WV-HEDW zaterdagmiddag soeverein de periodetitel in Zaterdag 1a. Een mooi moment voor voorzitter Ronald Nijsen om na afloop van het duel met VELO aan de selectie en andere aanwezigen bekend te maken dat Marcel Valk ook komend seizoen de trainer van WV-HEDW is.

Valk begon in het seizoen 2019/2020 bij WV-HEDW en wil met de club richting de Hoofdklasse. In het eerste seizoen was men meteen dichtbij. Het kwam uiteindelijk een puntje tekort om na afloop van het afgebroken seizoen te promoveren. Vorig seizoen startte WV moeizaam, maar deze jaargang is de ploeg vooralsnog niet te stoppen. Zoals gezegd werd in de competitie alles gewonnen en ook voor de districtsbeker is de eersteklasser nog in de race.

Daarmee is WV-HEDW de eerste club die contractverlenging van de trainer bekend maakt. Valk heeft het zelf goed naar zijn zin in Amsterdam en de club aarzelde dan ook niet langer om in gesprek te gaan: “Waarom zouden we langer wachten? Je moet het ijzer smeden als het heet is. We hebben tot nu toe alles gewonnen, beter kan het niet”, aldus een tevreden Ronald Nijsen.

Periodetitel voor WV-HEDW na achtste zege op rij

 

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)