Na twee maanden weer punten WV-HEDW

Bij WV-HEDW werden de laatste punten behaald op zaterdag 3 februari. Op het eigen sportpark waren ze te sterk voor SJC, sindsdien werden er enkel nederlagen geleden. Tot deze zaterdag, want in een doelpuntrijk duel werd Hollandia met lege handen naar huis gestuurd. Na negen doelpunten stond het 5-4 en kan WV-HEDW de drie punten bijschrijven.

En deze drie punten kunnen de Amsterdammers goed gebruiken. Aangezien men op de ranglijst is afgedaald naar een directe degradatieplaats naar de Eerste Klasse. De drie punten zorgen ervoor dat het gat met DHSC en ARC verkleind wordt naar 2 punten. DHSC ging hard onderuit, in Utrecht werd het 2-12 voor Ter Leede. ARC verloor met 3-1 van Huizen.

Op Sportpark Middenmeer vielen de goals rap. Tim Correia opende de score na zes minuten voetballen. Jack van Moerkerk verdubbelde het 2 minuten later. Wel deed Hollandia wat terug via Niels Koster, met een lob maakte hij de 2-1. Verdediger Oscar Abouseada maakte na twintig minuten spelen de 3-1. Twee minuten later raak aan de andere kant, want Bart Spil maakte de 3-2.

Ook na rust doelpunten die elkaar snel opvolgden: in minuut 53 maakte Yamiro Macrander de 4-2 voor de thuisploeg. Denis Woonick maakte twee minuten later de 5-2. Minder dan 20 minuten voor tijd  maakte Koster zijn tweede treffer voor Hollandia, uit een strafschop maakte hij de 5-3. Dezelfde Koster deed dat nog een keer in minuut 90. Hierdoor werd het 5-4.Volgende week een belangrijke wedstrijd voor WV-HEDW. De Amsterdammers reizen af naar Broek op Langedijk, waar tegenstander BOL wacht. Ondanks dat men een wedstrijd minder heeft gespeeld, is het verschil vier punten. Bekijk hier de stand in de Vierde Divisie A.

Foto door Jos Spitteler.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)