Nautilus verslaat De Germaan en handhaaft zich in vierde klasse

Aan de Sportlaan heeft Nautilus zich na één wedstrijd in de nacompetitie al veilig gespeeld. Het elftal van Jean-Paul van Zoghel versloeg De Germaan, mede dankzij een hattrick van Jerry Hollander, zeer overtuigend met 5-1. Doordat De Germaan haar eerste wedstrijd ook verloor eindigt Nautilis minimaal tweede in een poule van drie en is degradatie definitief afgewend.

De mannen van trainer-coach Jean-Paul van Zoghel gingen ervoor deze zonnige dag. De Germaan werd gelijk vastgezet en kwam amper op de helft van Nautilus.  Nadat er al enkele kansen gemist waren door de Amstelveners hielp De Germaan Nautilus een handje. In de elfde minuut werd een voorzet van Eus Oukoums in eigen doel gewerkt door de Amsterdammers.

jerryhollander

Hierna braken de 30 minuten van Jerry Hollander aan. In de reguliere competitie had de verdedigende middenvelder nog niet gescoord dit seizoen maar daar kwam rap verandering in. In de 28e, 34e en 41e minuut kopte Hollander twee keer raak, even later schoot schoot Hollander ook de 4-0 onberispelijk binnen.

Na rust kopte Mike Hollander ( inderdaad, broer van) de 5-0 binnen en was de wedstrijd aan de Sportlaan gespeeld. De Germaan benutte in derde instantie nog een penalty en dat bracht de eindstand op 5-1.  De Germaan is uitgespeeld en blijft komend seizoen in de vijfde klasse. Nautilus moet volgende week ( 1 juni) in Utrecht tegen vv Hoograven spelen; een wedstrijd om des keizers baard aangezien beide teams al zeker zijn van vierde klasse voetbal in het nieuwe seizoen.